Tradinguppdrag genom oss

Få 250-2500Euro och börja Trada

Få pengar från oss -  trada en eller flera månader och lär dig trading

Du tradar enbart med de pengar du fått av oss och får behålla de pengar som finns kvar på plattformen efter utfört tradingsuppdrag som sedan återinvesteras med vår hjälp i Swapit och skulle du förlora allt så är du inte återbetalningsskyldig.

Vi har fått in ett spännande uppdrag från en klient som arbetar med att utvärdera trading plattformar på internet. Därför söker vi nu dig som vill hjälpa oss med detta.

Man satsar inget av sina egna pengar i detta projektet.

Har du någon gång varit intresserad av att börja med trading och lära dig mer? Då är detta din chans!

Du får en summa av vår klient för att registrera dig på en plattform enligt instruktioner som kommer senare. Du har sedan i uppdrag att genomföra ett antal "trades".
Efter 1 månad är uppdraget klart, då får du skriva en recension om upplevelsen av plattformen och efter recensionen är färdigställd så får du pengar stt investera med paket innehållandes tokens och kort så du kan delta i månadens kortpooler där du kan förvärva NFT tokens och pengar. 

Du får direkt du blir antagen konto både i Swapit och SuperOne. Hos SuperOne får du några tokens och credits som välkomstgåva.

Skälet till detta uppdraget är bland annat att ge feedback till de olika företagen som driver tradings-plattformarna (anonym testning) och/eller att öka antalet användare i Sverige för att på så sätt promota sidan och locka till sig fler nya användare i Sverige.

Vi söker dig som är pålitlig och aktiv/lättillgänglig på mail, samt dig som är intresserad av trading/aktiehandel och vill tjäna lite extra på ditt fritidsintresse och ser det som ett ypperligt bra tillfälle att få lära dig trading för andras pengar.


Återkoppla snarast om detta är något som passar för dig. Vi har bara ett begränsat antal platser.


Återigen, inga privata medel satsas utan det är klienten som står för din insats från 250 euro, som kan betalas ut via antingen Swish eller Revolut och som sedan ska placeras på den tradingplattform du blivit tilldelad.

Förlorar du pengarna så är du inte återbetalningsskyldig på något sätt och du är välkommen att delta igen under samma förutsättningar, med en ny utbetalning och en ny plattform att testa. De pengar som är kvar efter tradinguppdraget ska återinvesteras med vår hjälp i Swapit.

Hör av dig så berättar vi mer och hjälper dig komma igång.

Det kanske är så att du enbart vill testa SWAPIT och SuperOne då fixar vi det åt dig med såklart.