en

Lär dig investera - Trading - NFT - Tokens - Socialt Spel

Testa utan egna pengar

OM CONNECT4INVEST

Vill du ha kul samtidigt som du kan tjäna lite eller mycket pengar och fylla på din investerings-plånbok. Då ska du hänga med oss. Vi är ett härligt team som hjälper dig med att du ska komma igång och lär dig hur allt fungerar. 

Investera aldrig mer pengar än du kan avvara

Att vi valde via en uppdragsgivare ett tradinguppdrag där vi erbjuder dig 250 Euro att trada för är för att det är ett bra sätt för dig som aldrig gjort detta att för andras pengar få lära dig trading.  Du får på köpet ett superpling startpaket SuperOne som gör att du kan tjäna pengar på dina vänner direkt. Swapit registrerar vi dig så du kan kika runt och själv välja vilket paket du vill satsa på. Från 50 usd är du med och delar på tokens varje månad. Helt Amazing vilken cryptoportfölj du kan samla på dig här.

Att vi valde SWAPIT var för att vi efter noggranna kontroller och efter att vi hört oss för med flera kunniga inom crypto-världen som sa att detta är väldigt seriöst företag som ligger bakom SWAPIT 

Att vi valde SuperOne är av samma anledning och här har vi en bra startposition för våra medlemmar och vi är de först i Sverige som jobba online med denna verksamhet. Spelet som lanserar i december är verkligen något vi tror alla kommer bli stort. 

Det är också kul att få vara med i början och då kunna få lära känna VD, ledarna och de som tagit detta till Sverige innan det blir för stort.Vill du veta mer om hur du kan få 250-500 Euro att trada för?

Vill du veta vad SuperOne och Swapit är för något?

För att komma igång så skicka intresse-anmälan så hörs vi

ZOOM-MÖTE OM MÖJLIGHETER
Vi har alltid något möte varje vecks så hör av dig så får du en inbjudan